My Cart

Modele unghii cu gel de nasa

  • Published in:
  • Written by
  • Uncategorized

IATA cateva tehnici de Baza pentru a realiza pas cu pas diferite MODELE Unghii Naturale. Invata cativa pasi sa realizezi modele de Unghii Naturale pas cu pas. Daca vrei sa dai un plus de culoare, foloseste MODELE cu motive florale, buline sau dungi. De asemenea, exista magazine de specialitate Care ITI Pun la dispozitie accesorii si unelte pentru compunerea unor astfel de manichiuri spectaculoase. IATA cateva exemple de modele Unghii Naturale sucrte sau Lungi, realizate pas cu pas. Exemplele de modele Unghii ascutite cu sclipici te pot ajuta sa obtii o manichiura deloc previzibila. Desi unghiile Rotunde sunt extrem de populare, poti sa renunti la confortul acestora in favoarea unor Unghii ascutite cu totul si cu totul speciale. Combina baza naturala, pastelata sau de o culoare inchisa cu sclipici. Descopera ofertele magazinelor de pudra limpezime extra-FINA care poate fi incorporata intr-un design nail art superbe. Pietrele colorate sau limpezime sunt Super-stilate. En plus, pot fi intégrer dans modele de Unghii simple de facut acasa pas cu pas precum si dans designuri profesionale.

Fie le pozitionezi in Varful unghiilor sau le utilizezi pentru a crea diferite forme, pietricelele ITI ofera Sansa sa pastrezi diversitatea manichiurei Tale. Baza simpla, in nuante pamantesti sau pastelate echilibreaza efectul`wow`al acestor accesorii cool. Puteti realiza o manichiura Clasica Neagra prin Aplicarea ojei Negre pe toate unghiile sau puteti incerca sa desenati divers imagini: PE unghiile Negre, sclipiciul in culori contrastante va Arata foarte deosebit. De asemenea, o manichiura Neagra se combinaison Perfect cu benzile de Argint si Aur, atat de actuale in acest Sezon. Daca ai nevoie de un reper Creativ pentru o noua sesiune de decorare a unghiilor, arunca o privire asupra acestor MODELE Unghii ascutite impodomorsure cu Pietre. Foloseste adezive speciale pentru fixarea elementelor speciale. Adapteaza marimea pietrelor limpezime sau mate la lungimea si forma unghiilor Tale. Designul ascutit a fost si va fi incontinuare semnul senzualitatii! 🙂 Tot felul de Geometrie PE Unghii, Marmura cu sclipici, cristale mari – aceasta este cea mai la Moda manichiura a anului 2018! Si, de asemenea, Pictura Artistica, “Folia” si, bineinteles, 3D “Ochi de pisica” – in 2018 aceasta se afla in topul listei cu tendinte in Materie de manichiura.

Incantator, nu-i ASA? Unghiile scurte sunt foarte pratique. Acest Model de Unghii te Scapa de multe batai de Cap. O manichiura murdara ITI poate compromite look-UL. Opteaza pentru MODELE Unghii Naturale scurte daca esti o persoana ocupata, iar unghiile false nu reprezinta o Alternativa pentru tine. Nu trebuie sa renunti la un Tau de a Purta modele de manichiura chic. Iiti propun cateva MODELE Unghii scurte pe care le Poti incerca in acest Sezon. CEA mai sigura metoda pentru a compune un look impecabil este o manichiura deosebita. Noile MODELE Unghii français 2018 realizate cu gel, inspira rafinament. Pentru un look frais combinaison Albul pur cu o baza transparenta.

Log in

Cart